Retur

Ønsker du å returnere en vare som er kjøpt hos gullsmedchristensen.no – så har vi 14 dagers angrerett fra da du mottok pakken. Ved bruk av angrerett må angrerettskjema være utfylt og ligge vedlagt i innsendt retur. Vi kontakter deg så fort vi har mottatt og behandlet din retur. For at angreretten skal komme til anvendelse, må kjøpet ha blitt gjort i vår nettbutikk. Angreretten gjelder ikke ved kjøp i våre fysiske butikker men vi tilbyr 30 dagers bytterett ved kjøp av produkter dersom annet ikke er avtalt.

Du som kjøper er ansvarlig for en trygg retur. Det er viktig at varen sendes på en trygg måte, slik at varen ikke blir skadet under forsendelse. Varen må også være i samme stand som den var som da du mottok den. Smykker, klokker og andre gave artikler skal alltid sendes tilbake i sin originale emballasje. Sammen med evt. sertifikater, garantilapper, instruksjoner, ved bruk av angrerett. Er det synlige skader på varen, kan kjøper bli ansvarlig for eventuell redusert verdi på varen.

Vi anbefaler alle våre kunder å sende returer med sporing. Da har du en kvittering for at pakken er sendt og dette vil gjøre det lettere å spore pakken dersom det skulle skje noe under forsendelsen. Vi gjør oppmerksom på at dersom varen tar skade under forsendelse og dette skylder uaktsomhet eller manglende omsorg og innpakking fra forbrukerens side, er forbruker ansvarlig for skaden/tapet. Vi har ikke ansvar for varen før vi har mottatt den og du som kjøper er ansvarlig for en trygg retur.

RETUR SENDES TIL:

Gullsmed Christensen Tasta AS
Tastatunet 1-3
4027 Stavanger

Vi foretar tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har avtalt noe annet med oss.

Vi gjør oppmerksom på at pakker som ikke blir hentet hos posten og som blir returnert til oss vil bli fakturert med et returgebyr på kr. 250,-.

Bytte

Ønsker du å bytte varen i ett annet produkt eller størrelse, må skjema være utfylt slik at vi vet hva du ønsker å bytte varen til. Ta kontakt med oss, så sender vi deg ett bytteskjema. Det er også mulig å bytte en vare som er kjøpt i nettbutikken i våre butikker. Vi gjør oppmerksom på at du ikke vil få tilbakebetalt penger dersom du gjør ett bytte i butikk, du vil da få ett gavekort på hele eller resterende beløp. Vi tilbyr 30 dagers bytterett ved varer kjøpt i våre fysiske butikker dersom annet ikke er avtalt.

Viktig

Varer kjøpt hos gullsmedchristensen.no kan ikke byttes i andre FAG Gullsmed butikker. Kun varer som er kjøpt i en av våre butikker kan byttes hos andre FAG Gullsmeder.