FAGgullmedene er en relativt ny kjede i gullsmedmarkedet i Norge, med et konsept klart anderledes enn de andre kjedene, som ofte preges av sterk sentralstyring.

Hos FAGgullsmedene finner du ofte den sterke lokale gullsmeden, som er godt forankret i sitt lokalmiljø – og som ofte nyter stor tillitt fra sine mange kunder.

Her får du utført det meste av fagarbeide; reparasjoner, gravering, ny design, bruk av gammelt gull (omarbeidelser, kjøp osv)…og skulle oppgavene være ekstra krevende arbeider det blandt FAGgullsmedene noen av de fremste fagfolkene i bransjen, som alle butikkene kan dra nytte av.

Landsdekkende bytteservice

Vare kjøpt i en av våre butikker* kan byttes hos hvilken som helst av de andre FAGgullsmedene. Du får den samme servicen hos alle.

Trykk her – for å finne din nærmeste FAG-gullsmed.

*Varer som er kjøpt på nettbutikken kan ikke byttes hos andre FAG Gullsmeder, disse må sendes i retur tilbake til oss eller til butikken vår på Sola eller Tasta. 

Har du fått en gave eller angrer du på et kjøp du har gjort?

  • Vi har 30 dagers bytterett mot kvittering, dersom ikke annet er avtalt.
  • Du kan enten bytte i annen vare eller få en tilgodelapp på beløpet (tilgodelappen er gyldig i 1 år).
  • Varen skal være i ubrukt stand og skal returneres i orginal eske. Husk å ta med kvittering for kjøpet eller byttelapp (som er under esken).
  • Varer som er gravert eller spesialbestilt kan ikke returneres.
  • Vi tar kun i mot varer som er kjøpt hos oss eller hos en annen Faggullsmed. Dette gjelder også bunadssølv og sølvbestikk.
  • Salgsvarer byttes ikke. ​ ​