Reklamasjon

Varer kjøpt hos www.gullsmedchristensen.no eller i en av våre butikker har to års reklamasjon og fem år dersom produktet er ment til å vare vesentlig mer enn to år.
Ønsker du å reklamere på en vare, ta kontakt med oss gjennom skjema under eller på gullsmedchristensen@gmail.com. Legg gjerne ved et bilde av varen, da vil kundeservice i samarbeid med gullsmeden, vurdere din reklamasjonen. Ved behov vil reklamasjonsskjema bli tilsendt, dette må fylles ut. Ferdig utfylt skjema samt kjøpsbevis(kvittering) legges ved i forsendelsen som skal sendes i retur.
Du kan også levere inn varen til en av våre butikker.

Reklamasjonen dekker ikke vanlig slitasje og ytre skader som feks. bulker og bruddskader.

Vi anbefaler alle våre kunder og ta godt vare på smykkene sine. Gull og sølv er myke metaller og ved bruk vil det alltid forekomme en viss slitasje. Enkelte ringer, kjeder og hule armlenker er mer utsatte p.g.a sitt design.Vi anbefaler deg derfor å ta av smykkene dine når du trener, sover, bader, smører på solkrem på standen etc. Ved å gjøre dette unngår du blant annet slitasje på overflatebehandlingen og hard påkjenning på diamanter og edelstener grunnet dens naturlige egenskaper. Slitasje på klør er normalt ved daglig bruk, og påfylling på klør kan være lurt å gjøre før stener faller ut. Diamantringer bør sjekkes jevnlig hos gullsmed. Kom gjerne innom en av våre butikker slik at vi kan ta en vurdering på dine smykker.

Klokker har egne reklamasjonsbetingelser, se mer under.

Reklamasjoner sendes til:

Gullsmed Christensen
Solakrossen 2
4050 Sola

All informasjon tilknyttet reklamasjon og dine rettigheter som forbruker kan du lese her i forbrukerkjøpsloven.

Garanti klokker

Alle våre ur leveres med samme garanti – 24 mnd. i henhold til norsk lov. Garantien gjelder produksjons-material feil. Vær oppmerksom på at slitasje og skade forårsaket av feil eller mangelfull vedlikehold ikke dekkes av reklamasjonsretten. Legg merke til at garantien ikke gjelder:

  • Skader som er forårsaket av feil vedlikehold, likegyldighet eller andre skader som ikke har årsak i material- eller produksjonsfeil.
  • Skader forårsaket av inngrep av ikke-kvalifisert reparatør.
  • Skader på krone og glass.
  • Skinnreim/gummireim, lenker, samt overflatebelegg på disse.
  • Fuktskader på klokker som ikke er vanntette (Vantett = 10ATM, 100M eller mer).
  • Dersom serienummer endres eller tas bort.
  • 1 års garanti på batteri fra kjøpsdato.

Reklamasjonen bortfaller hvis andre enn autoriserte forhandlere har foretatt inngrep på uret. Ved reklamasjon innleveres uret hos den forhandleren hvor uret er kjøpt, eller hos en annen autorisert forhandler av merket. Alle reklamasjonen skal dokumenteres med originalt garantibevis og evt. kjøpsbevis.

Reparasjon

Har du ødelagt favoritt smykke, eller har du en ring som har mistet en stein. Ta kontakt med oss gjennom skjema under eller på gullsmedchristensen@gmail.com.

Med eget verksted på Sola påtar vi oss reparasjoner av alt som lar seg reparere – vi påtar oss også spesialoppdrag hvor vi designer og lager det du måtte ønske. Se mer info under spesialarbeid.

Ønsker du å kontakte oss angående reklamasjon og reparasjon? 

Fyll ut skjema, så sørger vi for at våre eksperter kontakter deg. 

  • Øvre tillatte størrelse på bilde: 2047MB
    Max. file size: 2 GB.