Det prisbelønte danske smykkemerket Sif Jakobs Jewellery designer og produserer sofistikerte smykker av høyeste standard med et moderne uttrykk.

Utseendet er eksklusivt samtidig som det er "rimelig luksus". Smykket er laget av rhodium, 18k rosegull eller gult gullbelagt 925 sterling sølv. Zirkonia steiner av høy kvalitet som skaper et luksuriøst og dramatisk uttrykk er ofte omtalt i Sif Jakobs kolleksjoner. Sif Jakobs Jewellery ble kjent som det københavnske smykkemerket med et glitrende sort-hvitt-univers. I 2018 ble imidlertid regnbuekolleksjonen introdusert der et vell av vakre steiner i sprangene farger er drysset over hele kolleksjonen, og tilfører en rikt herlig estetikk som ikke før har sett av merket.

Den fargerike kolleksjonen tilbyr noe for de mer vågale, mens den aldri mister et snev av stilen som er så synonymt med merket. Siden lanseringen av Sif Jakobs Jewellery i 2009 har merket vokst raskt og er jevnlig omtalt i populære mote- og livsstilsmedier. Sif Jakobs Jewellery har også en voksende internasjonal fanskare, og smykkene er ofte å se på kjendiser som Dua Lipa, Ellie Goulding, Miley Cyrus og Katy Perry.

Et bredt spekter av motepåvirkere elsker også Sif Jakobs Jewellery, og merket dukker ofte opp i media deres. I dag er Sif Jakobs Jewellery representert i 21 land og er et ettertraktet smykkemerke i internasjonale smykkebutikker som anser Sif Jakobs Jewellery som et sterkt profilmerke. Merket er en stolt vinner av ulike prestisjetunge europeiske smykkepriser.

Viser 1–40 av 86 resultater